Monofibers partner United Initiators

United Initiators (UI) udspringer af et familieejet selskab i München, som i 1911 startede produktion af hydrogenperoxider. I dag er selskabet en global og førende producent af peroxidbaserede initatorer og specialkemikalier og tilbyder bl.a. en bred vifte af organiske peroxider. Selskabet har flere produktionsfaciliteter i Europa, Nordamerika og Asien-Stillehavsområdet. For United Initiators omfatter en sund fremtidsplanlægning både miljømæssige, energieffektive og økonomiske overvejelser.

United Initiators målsætning er at opretholde de højeste standarder inden for sikkerhed, kvalitet og miljøpleje. "Making the Right Way our Way!" er selskabets motto.  Læs på engelsk om Corporate Social Responsibilty hos United Initiators.

United Initiators producerer bl.a. phthalatfri MEKP hærdere under brandhavnet CUROX, som i Danmark kun sælges via Monofiber:

Såfremt du ønsker yderligere information om Monofibers partnere eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 4485 0500.

Monofiber partner UI