”AOC Aliancys” – nyt kombineret selskab og ledende global leverandør

15/08/2018

                              

AOC og Aliancys fusioneres til et nyt kombineret selskab, AOC Aliancys, der gør de to etablerede virksomheder til en ledende global leverandør af polyester- og vinylesterresiner, gelcoats og andre materialer, der anvendes i kompositindustrien.

Fusionen følger kapitalfonden CVC’s erhvervelse af Alpha Corporation, AOCs moderselskab, der gennemførtes den 1. august. Aliancys har været en del af CVCs portefølje siden 2015.

De to virksomheder vil til sammen kunne tilbyde kunder i hele verden et bredere udvalg af produkter og uovertruffen teknisk ekspertise til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter innovative nye produkter.

Joe Salley, tidligere administrerende direktør for Milliken og tidligere operationel partner hos Arsenal Capital, vil være administrerende direktør for AOC Aliancys. Fred Norman vil fungere som CEO for Amerika, og Bert Bakker vil være CEO i Europa og Asien.

Monofiber ønsker parterne tillykke og glæder sig over de mange spændende muligheder, som fusionen vil medføre – for kompositindustrien som helhed og for kunder verden over.

Læs den oprindelige engelske meddelelse vedrørende fusionen her.

Tilbage