Nyt strategisk samarbejde med United Initiators

09/03/2017

Monofiber har indgået strategisk samarbejde med United Initiators og for første gang kan vi nu tilbyde phthalatfri MEKP hærder til komposit industrien i Danmark.


United Initiators er en af verdens største globale producenter af organiske peroxider, også kaldet hærder. Med over 500 ansatte globalt set, kan United Initiators fremstille såvel standard hærdere som special designede produkter og løsninger til forskellige industrier.
State of the art produktionen i Pullach nær München er også produktionsstedet for Monofibers nye phthalatfri CUROX hærder typer.

United Initiators forskning, udvikling og tekniske service er baserede på årtiers erfaringer og giver vores danske kunder en forbedret produktion både når det gælder sikkerhed og kvalitet.

Med introduktionen af phthalatfri MEKP formuleringer under CUROX brand, som kun sælges i Danmark via Monofiber, viser United Initiators industrien vejen og bidrager til komposit industriens stigende ønske om mere miljøvenlige produkter.

Kontakt os på 44 85 05 00 for en phthalatfri MEKP hærder løsning. Vi sidder parate til hjælpe med skiftet til phthalatfri hærder i din komposit produktion.
Prisen for Monofibers phthalatfri MEKP hærdere, er den samme, som for standard MEKP hærder løsningerne.

Tilbage