Gods er IKKE omfattet af dagens grænselukninger i Danmark

14/03/2020

 

Statsminister Mette Frederiksen har oplyst, at Danmark lukker grænserne midlertidigt lørdag den 14. marts kl. 12:00 som endnu et led i begrænsning og inddæmning af smitten af Corona-virus i Danmark.

Der vil komme hel eller delvis nedlukning af fly-, færge- og togtransport til og fra Danmark. Det betyder, at alle udenlandske statsborgere uden et anerkendelsesværdigt formål i Danmark vil blive afvist ved grænsen. 

Mette Frederiksen understreger dog, at godstransporten IKKE bliver omfattet af grænsekontrollen. 

Det vil altså stadig være muligt at transportere varer, herunder fødevarer, medicin og varer til industriproduktionen ind og ud af Danmark. Både danske og udenlandske lastbiler og lastbilschauffører med et formål i Danmark vil derfor fortsat kunne køre ind og ud af Danmark.

Monofiber forventer derfor, at vi stadig kan få leveret varer til vores lager i Vamdrup, ligesom at de kunder, der modtager direkte leverancer fra vores fabrikker i Europa, stadig vil modtage leverancerne.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside om eventuelle ændringer vedr. ovenstående.

Kontakt gerne Monofiber på tlf. 4485 0500 eller web@monofiber.dk, såfremt der måtte være spørgsmål til konkrete leverancer.

Tilbage